3D nyomtatás az orvostudományban? Maradjunk a sima nyomtatásnál

Az orvostudomány fejlődése határtalan. Szinte nincs olyan szervünk, melyet ne tudnának kezelni vagy pótolni. A minap épp azt olvastam, hogy 3D nyomtatókkal már fogimplantátumokat is lehet nyomtatni. Én azonban maradok a sima nyomtatóknál.

Ha orvosi tudományos irományokat nem is, de munkával kapcsolatos anyagokat, óvodás feladatlapokat és színezőket napi szinten szoktam nyomtatni. A nyomtatópatronok ára azonban eget verően magas, így jól meg kell gondolnom, hogy mikor és mennyit nyomtatok. Folyton gondban voltam azzal, hogy kifogjam a legjobb akciókat mindaddig, amíg rá nem találtam a nyomtatoalkatreszhu webshopjára. Itt nemcsak tintapatronokat és tonereket, de egyéb nyomdaipari termékeket és lézerkellékeket is árusítanak, ráadásul szinte az összes létező márka vonatkozásában.

Semmi pánik, mindenre van garancia

A nyomtatoalkatreszhu a megrendelt termékekre garanciával is szolgál, melynek időtartama – az adott gyártó függvényében – 1 hónap és 1 év között változik. Amennyiben nem megfelelő a termék a saját nyomtatóba vagy nem vagyunk elégedettek a minőségével, természetesen vissza lehet küldeni őket és ha jogos a panasz, csereterméket küldenek helyette. A visszaküldés költségei a vevőt terhelik, de az új termék postázását a nyomtatoalkatreszhu állja. A garancia érvényesítésének vannak bizonyos feltételei, a hibás termékkel együtt egy tesztlapot és egy kellékállapotot is küldeni kell a csomagban.

Az utángyártott, nem eredeti termékekre is van garancia. Ezeket azonban a nyomtatoalkatreszhu minden esetben elküldni a gyártóhoz, hogy megvizsgálják a kifogásolt darabokat. Amennyiben jogos, természetesen megoldják a cserét.

Ennyire egyszerű a vásárlás a nyomtatoalkatreszhu online boltban

A keresés nagyon egyszerű, hiszen az egyes terméktípusokat tartalmazó füleket lenyitva megismerhetjük az egyes márkák választékát. Ha mégsem sikerült megtalálni a keresett terméket, a keresőbe beírva megkaphatjuk az adott szóra vonatkozó találatokat. A kiválasztott termék kosárba helyezését követően nagyon egyszerűen véglegesíthető a rendelés. A szükséges, alapvető adatok és a szállításra vonatkozó részek kitöltése után már csak a szállítás és a fizetés módját kell kiválasztani.

A szállítást a GLS végzi országosan, GLS csomagpontokra és házhoz is lehet kérni a fuvart. A szállítás költsége a nyomtatoalkatreszhu -nál most visszavonásig ingyenes. A fizetésnek számos módja van: lehet előre utalással és utánvéttel is rendezni a számlát, de az előre utalásra és a banki átutalásra is van lehetőség. A nyomtatoalkatreszhu webshop vonatkozásában a rendelés minimális összege, melyet mindenképpen el kell érni: bruttó 5.000 Ft.

A szállítás időtartama termékenként eltérő. Amennyiben zöld pipa található az árucikk mellett, a kiszállítás 1-2 munkanapon belül várható. Amennyiben ciánkék, 1-4 napig tart a szállítás. A narancssárgával jelzett termékek szállítását is igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül megoldani a nyomtatoalkatreszhu munkatársai. A szállítás munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között történik a GLS futárjai által. Ettől eltérő szállítási idő is megoldható, de ezt külön kell jelezni a rendeléskor. Mivel a futárszolgálat munkaideje a megjelölt ideig tart, nem kötelesek teljesíteni az egyéni igényeket, de általában meg szokták próbálni.

Örvendetes, hogy az orvostechnológia ilyen rohamos ütemben fejlődik. Ugyanakkor kicsit ijesztő is. Hiszen ha mindannyian “hibátlanok” leszünk, mindenki ugyanolyan lesz. Ez pedig veszélyes…