Még szerencse, hogy ma már vannak ilyen kiváló rendelők

Mikor orvoshoz fordulunk valamilyen ügyben, nyilván meg kell bíznunk az orvostudomány fejlődésében. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel jobb helyzetben vagyunk az egészségünk védelme szempontjából, mint a régebbi idők emberei.

Vannak olyan betegségek, melyek régebben akár még végzetesek is lehettek, de ma már sok esetben ezeket rutin beavatkozásokkal is ki lehet védeni. Ez az orvostudomány fejlődésével lehetséges csak, amiért nagyon hálásak lehetünk.

Az orvoslás jeles képviselője az a budapest fogorvos, ahova én olyan gyakran járni szoktam. Itt szinte mindenre megtalálják a megoldást, bármi probléma is jelentkezzen a fogazatommal.

Nagyjából egy évvel ezelőtt nagyon elkezdett fájni a bölcsességfogam. Szerencsére nagyon hamar fogadtak engemet, és a fogorvos a lehető leggyorsabban hozzálátott ahhoz, hogy megszüntesse a problémámat.

Kicsit tartottam tőle, hogy ki kell majd húzni, de kiderült, hogy elég az is, ha csak a rajta található ínyszövetet távolítják el róla. Ez egy olyan módszerrel érték el, aminek a neve körbemetszés.

Ehhez egy elektrokauter elnevezésű eszközt használtak, amiben az volt a fantasztikus, hogy nem csak a metszést végezte el, de rögtön a vérzést is képes volt csillapítani, így ez az egész procedúra a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járt a számomra. Megnyugtató volt, hogy a budapest fogorvos szolgáltatás során ilyen modern eszközöket használnak. A rendelő internetes címe a fogorvosbudapest.info.