A szakdolgozat írása közben volt időm a táskavásárlásra is

Orvosnak lenni nem egyszerű mutatvány és igazán elkötelezettnek kell lennie annak, aki ma az orvosi pályára lép. Én megtettem, legalábbis jó úton haladok felé. A szakdolgozat írása hosszú hónapokat felemészt és bár imádom csinálni, azért néha kell egy kis kikapcsolódás.

Legutóbb például táskákat nézegettem az interneten, amikor szünetet tartottam. Szükségem volt ugyanis egy kézitáskára, a barátnőim pedig azt javasolták, hogy az annataska.hu webáruházban nézzek szét.

Letisztult, elegáns, harmonikus, könnyen kezelhető honlappal találtam szemben magam. Ahol megtudtam, hogy nemcsak női táskákat forgalmaznak, hanem férfi táskákat, pénztárcákat és öveket is. A kézitáska volt az, amire nekem igazából szükségem volt, így egyből itt is kezdtem a keresgélést.

Nagyon jó kis márkák termékeit találtam meg itt, Tamaris Marco Tozzi, Anekke, Heavy Tools és még sorolhatnám. Mivel nem volt konkrét elképzelésem, így én a teljes kézitáska kínálatot átböngésztem. Nagyon szép táskákat találtam és igazából nagyon nehéz is volt a választás.

Ami megkönnyítette az az, hogy tudtam, hogy méretben mekkorát szeretnék, hogy ne legyen túl kicsi, mert általában elég sok holmit viszek magammal és nem szeretnék ezért két táskát cipelni, vagy egy táskát és egy szatyrot. Szóval az Anna táska webáruházban meg is találtam a nekem való táskát. Ahogy néztem, itt tényleg nagyon kedvezőek az árak, ráadásul még hűségpontokat is kaptam. Sőt, amikor feliratkoztam a hírlevélre, már akkor kaptam pontokat, amiket aztán a vásárlásnál be is tudtam váltani.

A kézitáska vásárlásnál is érdemes több szempontot figyelembe venni, de aki széles kínálatot és kedvező árakat keres, itt a helye, az annataska.hu webáruházban. Nagyon szép táskákat találtam én magam is, és mint mondtam, nem is volt egyszerű a választás. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek ide.