Orvosilag bizonyított, hogy aki alkohol nélkül él, tovább él!

Ép testben ép lélek, ahogy tartja a mondás. Az is lehetne lassacskán egy mondás, hogy az alkoholizmus korunk legfenyegetőbb, de szerencsére gyógyítható problémája. Az orvostudomány egyre fejlettebb és komplexebb rendszereket, modelleket képes megalkotni a szenvedélyek végetvetésére, ilyen a szuperül kifejlesztett Minnesota-modell is. Az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés sose volt kellemesebb! A felepulok.hu páratlan szakértelemmel és emberszeretettel segít minden felépülni vágyónak, melyben Dr. Petke Zsolt PhD. is segít, aki nevezetesen a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet Addiktólógiai osztályának Osztályvezető Főorvosa. Szeretnél bővebben tájékozódni a programról? Olvass tovább!

A felepulok.hu megoldást kínál minden problémára és 28 nap alatt 70 – 75%-os bizonyossággal lehet számolni azzal, hogy sikerült megszabadulni az alkohol rabláncaitól. Ezt a 28 napos intenzív elvonó kúrát azonban több, kisebb momentum előzi meg. Ilyen például a legelső alkalom, mely az állapotfelmérés. Ennek alkalmával derül ki a betegről, hogy mennyire súlyos az állapota, mit ajánlanak neki a szakértők. Amikor sikerül megállapodni a pácienssel, kezdetét veszi a konzultációs sorozat. Ez történhet egyénileg vagy a páciens családjával, attól függően, hogy mennyire van szüksége lelki támaszra a szerettei részéről.

Az utolsó előtti lépcsőfokot a 28 napos elvonó jelenti, melynek során a betegek bevonulnak egy nagyon barátságos házikóba, ahol együtt fogják leélni az elkövetkezendő hónapot. A szakértőkkel karöltve szabadulnak meg az alkoholhoz vezető problémáiktól, így az alkoholtól is. Az utolsó lépés pedig az utókezelés, hogy egészen biztosan jó állapotban maradjon mindenki a kúra után is és egy teljesebb élet elé nézhessenek.

Ez volt dióhéjban az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelésnek a leírása, bővebb információkért látogass el a felepulok.hu oldalra!