Az orvostudomány megismerése mellett találtam egy webshopot is

Biológia órák. Nem tudom, hogy nálatok milyen volt az oktatás, de az én osztályom számára a biológia óra mindig is a túlélésről szólt. A tanárunk mindig is egyetemi tanár akart lenni, azonban sajnos olyan színvonalon mi nem voltunk érdekeltek a tantárgyban. Ez pedig hosszú évekre meghatározta a biológiához való hozzáállásomat. Hihetetlen, hogy egy ilyen rossz élmény mennyi minden értékes tudástól tudja megfosztani az embert.

Azóta azonban egész sok idő eltelt és már nem érzem magamat a középiskola bűvöletében. Általában, ha mosogatok, vagy más házimunkát csinálok, szeretek videókat berakni hallgatás céljából, amikből okosodhatok kicsit. Rengeteg videót néztem azóta az orvostudomány fejlődéséről és hihetetlen belegondolni, hogy honnan jutottunk hova. A mai ember számára az, hogy például tudunk a baktériumok létezéséről, teljesen egyértelmű, holott ez korábban sosem volt általános tudás. Ezért is szeretem az internetet, mindig találok rajta valami új, meghökkentő információt.

Máskor pedig egy szuper webshopot. Az egyik unalmas órámon csak tekergettem az oldalak között, mikor megláttam a bestmarkt.hu kiírását. Korábban nem találtam még megbízható webshopot, vagy olyat, amivel teljesen elégedett voltam, ettől függetlenül úgy voltam vele, hogy egy próbát megér a bestmarkt.hu. Rákattintottam és egy egész patent módon berendezett oldal fogadott. Itt a nyár hevében nagyon tetszett, hogy az első ajánlott termék egy jacuzzi volt. Persze nem csak egy szimpla kiírásról beszélünk, hanem egy grandiózus képről, amire ránézve rögtön érezni kezdtem, hogy nekem szükségem van erre.

Ebből sejthetitek, hogy a bestmarkt.hu kezdőlapján a kiemelt termékeiket találhatjuk meg, ömlesztve. Ez nem azt jelenti, hogy nincsen rendezettség benne, hanem véletlenszerű termékek jönnek egymás után, amiket más vásárlók is szerettek. Nekünk ez tökéletes lehet arra, hogy ötleteket gyűjtsünk. Másképp eszembe se jutott volna, hogy már évek óta szeretnék beszerezni egy olaj nélküli olajsütőt.

Az árak narancssárgával vannak kiemelve. Egyébként az oldal színeit a fekete és sárga váltakozása dominálja, ami ideálissá teszi az éjszakai használatra is. Mindenkivel megesett már biztosan, hogy későn tévedt fel az internetre és majdnem kiégett a szeme a látványtól, mert fehér volt az oldal háttere. Itt azonban nem kell az „éjszakai mód” opciót keresnünk, mivel minden napszakra ideális élményt nyújt a bestmarkt.hu.

A termékek alatt címszavakat találhatunk. Ezek nem csak a keresés szempontjából előnyösek, hanem tartalmazzák a legfontosabb információkat az adott termékről. Vegyük példának a jacuzzit. Azt olvashatom alatta, hogy felfújható és 196 cm átmérőjű. Ezzel a két adattal már sokan el tudják dönteni, hogy ideális-e számukra ez a termék, vagy sem. Így még azt az időt is megspóroljuk, amit arra szánnánk, hogy rákattintsunk a termékre és kibogarásszuk a leírásból a számunkra szükséges paramétereket. Nekem nincsen túlságosan jó internetem, úgyhogy örültem, hogy nem kellett perceket várnom minden egyes termék megvizsgálása során.

Ha megtaláltuk azt, amit kerestünk, akkor a „kosárba” gombra kell kattintanunk. Ez általában az ár alatt található és egy nagy narancssárga gomb, kosár piktogrammal. Ezzel még nem fejeződött be a vásárlási folyamat, hiszen tovább böngészhetünk úgy, hogy a kosarunkba már el lesz mentve a kiválasztott termék. Ha azonban ennyit szerettünk volna csak, akkor át kell tekintenünk a kosarat és átmenni a fizetés részlegre. Itt a szokásos adatokat és kérdéseket fogják elkérni és megkérdezni. Ha készen vagyunk velük, akkor már csak hátradőlve várhatjuk a jacuzzinkat.