A pannon-safe tudománya sem kutya ám!

Természetesen mindennél többre tartom az orvostudományt és mindenkit, aki annak áldozza az életét, hogy ezt a tudományt előrébb vigye, akár csak az elméletben, vagy akár a gyakorlatban. Meg amúgyis, mindig a kórházas sorozatok voltak valahogy az igazán nagy kedvenceim. De azért az is igaz, hogy azt gondolom, hogy azt is el kell ismerni, ha az életnek valamilyen más területén rendelkezik valaki nagyon nagy tudáshalmazzal. Mint például a pannon-safe a lakásbiztosításokat és pénzügyi szolgáltatásokat illetően.

Hallottatok már róluk? Ha nem, akkor ajánlom figyelmetekbe a www.pannonsafe.hu weboldalt, ahol mindent megtudhattok erről a szolgáltatóról.

Én akkor találtam rájuk, amikor a testvéremnek próbáltam megtalálni a legjobb lakásbiztosítást, ami mellett aztán tényleg nem azon kell rágódni, hogy akkor most vajon fizetnek-e, ha tényleg történik valami. Aztán a baráti társaságban valaki őket ajánlotta, én pedig utána jártam és realizáltam, hogy a pannon-safe csapat tényleg nagyon jó. Már nem csak azért, mert az egész ügyintézés nagyon flottul ment, hanem azért is, mert maguk a szolgáltatás csomagok nagyon élhetőek és használhatók.

Olyan biztosítást kötöttem a testvéremnek, ami nem elég, hogy korrekt módon tartja a szerződésben foglaltakat akkor, ha baj történik, hanem ezen felül is kínál. Méghozzá csupa olyan dolgot, ami bárkinek jól jöhet – nem kell hozzá semmilyen speciális tevékenységi körrel foglalkozni. Minden hétköznapi embernek jól jöhet, hogyha az ingatlanja a kormolódásból adódó károk esetében is biztosítva van. De ugyanezt elmondhatom azzal is, hogyha esetleg nyitva maradna egy-két nyílászáró egy nagyobb esőben. A beázásból adódó kárt is megtérítik, hogyha ilyen csomagot választunk magunknak.

Mi egészen konkrétan azt választottuk, amelyikhez járt még gépjármű assistance szolgáltatás is, mert szegény eléggé hadilábon áll azzal kapcsolatban, hogy az autóhoz hozzányúljon vész esetén. Márpedig nagyon sokszor volt ilyen szituáció az utóbbi időben, ezért nagyon örültünk neki, amikor a pannon-safe oldalán megláttuk ezt az opciót. Azon nyomban le is csaptunk rá és azóta is reménykedünk, hogy nem fog kelleni használni.